Vester Krogsgaard. Økologisk kød

Gå til indhold

Hoved menu

Generel information om ødegården og udstyret i denne

Källemosse

(Følgede tekst findes også i hytten)

Her lidt blandede informationer om brugen af huset.

Nøglerne til anneks, værksted, kano mm hænger i det lille blå skab i gangen ved trappen

Aflæs elmåler på ydermur mod nord ved ankomst. Nøgle i blåt skab.

Hvis du/I ønsker varmt vand i hanerne sættes hanstik ved varmvandstanken i baderummet i kontakten.


Læs instruktion i brug af toilettet. Findes blandt de kongelige på lokumsdøren. (Hankønsvæsner kaster deres vand ved passende træ). WC-kummen består af lille og stort hul. Der må under ingen omstændigheder kastes papir i det lille hul, som kun er til urin. Det store hul er til bummelum og papir. Ved siden af toilettet findes en lille gul plastikstang med knop, som stikker op af jorden. Det er en svømmer, som måler urinstanden i tanken. Hvis den nærmer sig 0,5 meter over jorden, må I gerne sætte haveslangen til (der er en kobling på slangen) og lade vandet løbe en halv times tid. Skulle bummelumtønden blive fuld, (Gud forbyde det måtte ske), så er der nye tønder på loftet eller i laden. Sæt låget fra ny tønde på den gamle fyldte. Sæt den gamle hen til de fyldte tønder, kom et lag jord i tønden og sæt låget fast i den ene side, således at det ikke blæser af, men der skal luft til, for at formuldningsprocessen går i gang.

Pagajer til kanoerne findes under jagthytten ved søen, hvor kanoerne ligger. Husk at dække kanoerne til med pressenningen efter brug.

Brændekomfuret i køkkenet virker, men det ryger meget slemt den første halve time, herefter ingen problem. Ved brug skal I sørge for, at spjældet på skorstenen i stuen er lukket (grebet står vandret) og emhætten i køkkenet er lukket (stangen over komfuret hænger ned, er altså ikke fæstnet på et søm over komfuret i højre side) man kan se op i skorstenen og konstatere, om spjældet er lukket.

Laden er til vores disposition, bortset fra ”garagen” med Saab´en.

Bruger du brænde, kan du save / kløve af det træ, der ligger i laden. Man efterlader mindst lige så meget kløvet træ, som der var da man kom.

Der ligger i huset en tegning, der viser, hvordan du finder søen –  knap 15 min. gang.

Vigtige tlf. numre hænger på opslagstavlen i køkkenet

Kristian Pilgaard.  24404581. kristianpil@hotmail.com. CVR.33326041. CHR.63388

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu